Köszöntő

Tisztelt Látogatónk!

Köszöntjük Önt az Országház Látogatóközpontjának honlapján!

Az elmúlt években sok ezer honfitársunk dolgozott azért, hogy Ön zavartalanul gyönyörködhessen az újra fehéren ragyogó neogótikus palotában, illetve az azt körülölelő Kossuth térben.

A rekonstrukció során számos, az Ön kényelmét szolgáló új funkció került és kerül kialakításra: a Látogatóközpontban látvány- és kiállítóterek, kávézó és ajándékbolt várják Önt.

Az infrastruktúra önmagában azonban nem elegendő. Bízunk abban, hogy vendégszeretetünk és segítőkészségünk hozzájárul ahhoz, hogy Ön élményekben gazdagon távozzon az Országházból és örömmel térjen vissza ismerőseivel, barátaival.

 

Kellemes és tartalmas időtöltést kívánunk Önnek!

A Közönségszolgálati Főosztály munkatársai

 

 

Tájékoztatás Tájékoztatás

Felhívjuk figyelmüket, hogy az Országgyűlés Hivatalának hivatalos jegyértékesítési oldala a www.jegymester.hu/parlament.

Egyéb weboldalakon vásárolt jegyekért, az általuk okozott károkért (pl. túlárazott vagy hamis jegyek, lemondás esetén a visszafizetés megtagadása stb.) nem vállalunk felelősséget.

Please be advised that the official site of the Office of the National Assembly for ticket sales is www.jegymester.hu/parlament.

We assume no liability for damages (such as overpriced or counterfeit tickets, refusal to refund upon cancellation of booking, etc.) arising from tickets purchased thorough other websites.

 

Aktuális Aktuális

Vissza

Nagy érdeklődés programjaink iránt a Kulturális Örökség Napjain

Az Országház 2011-ben csatlakozott a Kulturális Örökség Napjai rendezvénysorozathoz, és azóta minden esztendőben megnyitja kapuit az érdeklődők előtt. Idén szeptember 15-én és 16-án 11 meghirdetett programon belül 9 féle séta közül lehetett választani, s összesen 63 vezetés került megrendezésre. A rendezvény hatalmas sikert aratott, az Országház épülete csaknem 2500 látogatót fogadott a két nap alatt. Az érdeklődők olyan különleges programokon vehettek részt, mint a rendhagyó, kibővített Országház-séta, az alagsori séta és a kupolatúra, illetve az Országgyűlési Múzeum tárlatvezetései. Újdonság volt idén az ún. szabadulószoba, a szakgimnáziumi diák-idegenvezetések és a díszítőfestészeti vezetés.

Idén a Kulturális Örökség Európai Éve alkalmából elsősorban a hazai és az európai örökség közös értékeinek bemutatása került előtérbe, így az egykori és a jelenlegi dolgozók örökségmegőrző tevékenységének bemutatását helyeztük előtérbe, s programjaink során betekintést engedtünk a Ház olyan helyiségeibe is, melyek máskor nem látogathatók.


Jegyvásárlás Jegyvásárlás

Térkép

Filmtár Filmtár