Köszöntő

Tisztelt Látogatónk!

Köszöntjük Önt az Országház Látogatóközpontjának honlapján!

Az elmúlt években sok ezer honfitársunk dolgozott azért, hogy Ön zavartalanul gyönyörködhessen az újra fehéren ragyogó neogótikus palotában, illetve az azt körülölelő Kossuth térben.

A rekonstrukció során számos, az Ön kényelmét szolgáló új funkció került és kerül kialakításra: a Látogatóközpontban látvány- és kiállítóterek, kávézó és ajándékbolt várják Önt.

Az infrastruktúra önmagában azonban nem elegendő. Bízunk abban, hogy vendégszeretetünk és segítőkészségünk hozzájárul ahhoz, hogy Ön élményekben gazdagon távozzon az Országházból és örömmel térjen vissza ismerőseivel, barátaival.

 

Kellemes és tartalmas időtöltést kívánunk Önnek!

A Közönségszolgálati Főosztály munkatársai

 

 

Aktuális Aktuális

Ünnepi nyitva tartás

Március 15-én az Országház-látogatás szünetel.

Március 16-án, a nemzeti ünnep alkalmából nyílt nap lesz az Országházban. Az érdeklődők 10:00 és 17:00 óra között ingyenesen tekinthetik meg a díszlépcsőházat, a kupolacsarnokot és a Szent Koronát. A nagy érdeklődésre való tekintettel sorban állás várható.

Ezzel párhuzamosan vezetett Országház-látogató csoportok is indulnak a Látogatóközpontból, 8:00 és 16:00 óra között.

A téli üzemszünet után március 15-én újra megnyílnak az Országház egykori szellőző alagútjában található kiállítások. Az "In memoriam 1956. október 25." emlékhelyet és kiállítást és a Kőtárat minden nap 10:00 és 18:00 óra között díjmentesen látogathatják az érdeklődők.

A Látogatóközpontból nyíló, "A magyar törvényhozás ezer éve "című kiállítás 9:00 és 17:00 óra között szintén díjmentesen látogatható.


Jegyvásárlás Jegyvásárlás

Térkép