Köszöntő

Tisztelt Látogatónk!

Köszöntjük Önt az Országház Látogatóközpontjának honlapján!

Az elmúlt években sok ezer honfitársunk dolgozott azért, hogy Ön zavartalanul gyönyörködhessen az újra fehéren ragyogó neogótikus palotában, illetve az azt körülölelő Kossuth térben.

A rekonstrukció során számos, az Ön kényelmét szolgáló új funkció került és kerül kialakításra: a Látogatóközpontban látvány- és kiállítóterek, kávézó és ajándékbolt várják Önt.

Az infrastruktúra önmagában azonban nem elegendő. Bízunk abban, hogy vendégszeretetünk és segítőkészségünk hozzájárul ahhoz, hogy Ön élményekben gazdagon távozzon az Országházból és örömmel térjen vissza ismerőseivel, barátaival.

 

Kellemes és tartalmas időtöltést kívánunk Önnek!

A Közönségszolgálati Főosztály munkatársai

 

 

Aktuális Aktuális

Vissza

Kőtár és In memoriam 1956 emlékhely látogatásszünet

2018. december 18-tól téli üzemszünet miatt, átmenetileg nem látogatható a Kossuth téren az Országház Kőtára és az In memoriam 1956 emlékhely és kiállítás.

A Látogatóközpont üzemelése folyamatos, 2019. március 31-ig 8.00 és 16.00 óra közt fogadja az érdeklődőket. Az Országház, valamint az Országgyűlési Múzeum A magyar törvényhozás ezer éve állandó kiállításának megtekintésére a megszokott nyitvatartási rendben, hétfőtől vasárnapig 9.00 és 17.00 között van lehetőség.


Jegyvásárlás Jegyvásárlás

Térkép