Köszöntő

Tisztelt Látogatónk!

Köszöntjük Önt az Országház Látogatóközpontjának honlapján!

Az elmúlt években sok ezer honfitársunk dolgozott azért, hogy Ön zavartalanul gyönyörködhessen az újra fehéren ragyogó neogótikus palotában, illetve az azt körülölelő Kossuth térben.

A rekonstrukció során számos, az Ön kényelmét szolgáló új funkció került és kerül kialakításra: a Látogatóközpontban látvány- és kiállítóterek, kávézó és ajándékbolt várják Önt.

Az infrastruktúra önmagában azonban nem elegendő. Bízunk abban, hogy vendégszeretetünk és segítőkészségünk hozzájárul ahhoz, hogy Ön élményekben gazdagon távozzon az Országházból és örömmel térjen vissza ismerőseivel, barátaival.

 

Kellemes és tartalmas időtöltést kívánunk Önnek!

A Közönségszolgálati Főosztály munkatársai

 

 

Aktuális Aktuális

Vissza

Sztálin árnyékában – konferencia az Országházban

Az Országgyűlés Hivatalának Közgyűjteményi és Közművelődési Igazgatósága Történettudományi konferenciák az Országházban elnevezésű rendezvénysorozatának keretei között második alkalommal szervez nemzetközi konferenciát november 24-én, az Országház Felsőházi üléstermében.

A Sztálin árnyékában – A szovjet modell exportja Kelet-Közép-Európába címet viselő eseményre az előadók a világ számos országából érkeznek: orosz, amerikai, lengyel, cseh és magyar történészek elemezik a háború utáni helyzet alakulását, kutatva a hasonlóságokat és a különbségeket, annak nemzetközi kontextusát és az ún. szocialista táboron belüli törésvonalakat.

A konferencia témáját és előadásait ismertető rövidfilmet az alábbi link alatt érhetik el:
https://youtu.be/kRqj4CDZQ2U

A konferencia bővebb programját és további információkat itt olvashatnak: http://www.nemzetfotere.hu/…/sztalin-arnyekaban-konferencia…


Jegyvásárlás Jegyvásárlás

Térkép