Köszöntő

Tisztelt Látogatónk!

Köszöntjük Önt az Országház Látogatóközpontjának honlapján!

Az elmúlt években sok ezer honfitársunk dolgozott azért, hogy Ön zavartalanul gyönyörködhessen az újra fehéren ragyogó neogótikus palotában, illetve az azt körülölelő Kossuth térben.

A rekonstrukció során számos, az Ön kényelmét szolgáló új funkció került és kerül kialakításra: a Látogatóközpontban látvány- és kiállítóterek, kávézó és ajándékbolt várják Önt.

Az infrastruktúra önmagában azonban nem elegendő. Bízunk abban, hogy vendégszeretetünk és segítőkészségünk hozzájárul ahhoz, hogy Ön élményekben gazdagon távozzon az Országházból és örömmel térjen vissza ismerőseivel, barátaival.

 

Kellemes és tartalmas időtöltést kívánunk Önnek!

A Közönségszolgálati Főosztály munkatársai

 

 

Aktuális Aktuális

Vissza

Emlékhelyek Napja

Május 13-án tematikus sétákkal, az Országgyűlési Múzeum különleges tárlatvezetéseivel, este pedig Tér-Zenével várta látogatóit a Nemzet Főtere az Emlékhelyek Napján.

A Nemzeti Örökség Intézete Emlékhelyek Napja 2017 elnevezéssel országos rendezvényt szervezett 2017. május 13-án. Az emlékhelyek népszerűsítése mellett az esemény célja, hogy a változatos programok révén a magyarországi emlékhelyek létezése beépüljön a köztudatba..

Várjuk Önöket jövőre is az Emlékhelyek napján!


Jegyvásárlás Jegyvásárlás

Térkép