Köszöntő

Tisztelt Látogatónk!

Köszöntjük Önt az Országház Látogatóközpontjának honlapján!

Az elmúlt években sok ezer honfitársunk dolgozott azért, hogy Ön zavartalanul gyönyörködhessen az újra fehéren ragyogó neogótikus palotában, illetve az azt körülölelő Kossuth térben.

A rekonstrukció során számos, az Ön kényelmét szolgáló új funkció került és kerül kialakításra: a Látogatóközpontban látvány- és kiállítóterek, kávézó és ajándékbolt várják Önt.

Az infrastruktúra önmagában azonban nem elegendő. Bízunk abban, hogy vendégszeretetünk és segítőkészségünk hozzájárul ahhoz, hogy Ön élményekben gazdagon távozzon az Országházból és örömmel térjen vissza ismerőseivel, barátaival.

 

Kellemes és tartalmas időtöltést kívánunk Önnek!

A Közönségszolgálati Főosztály munkatársai

 

 

Aktuális Aktuális

Az Országház-látogatás 2018. június 25-én

Felhívjuk figyelmüket, hogy 2018. június 25-én 10.30 óra után hivatalos esemény miatt szünetel a látogatás.

V4 Tér-Zene

A Tér - Zene elnevezésű zenei rendezvényen különböző zenekarok adnak ingyenes koncertet Budapest történelmi helyszínén, a Kossuth téren.

Tér-Zene programsorozatot júniusban a visegrádi országok egy-egy fellépőjével tesszük változatosabbá, a koncertek célja a tagországok, Csehország, Lengyelország, Szlovákia és Magyarország közötti kapcsolatok erősítése, közös kulturális értékeik bemutatása...

Kossuth téri tárlatok nyitvatartása

10:00 és 18:00 óra között, minden nap díjmentesen látogathatóak az Országház egykori szellőző alagútjában található kiállítások...

Jegyvásárlás Jegyvásárlás

Térkép